Safire 3200B mökkilämmitin Genius/seinäläpivientisarjalla

2074,00 

SAFIRE 3200B mökkilämmitin erillisellä GENIUS ohjaustaululla ja seinäläpivientisarjalla. Värivaihtoehdot valkoinen ja musta. Diesel / polttoöljykäyttöinen. Käyttöjännite 12V.

Toimitukseen kuuluu: lämmitin, GENIUS-ohjaustaulu, polttoainelinja 3,5m, polttoainepumppu, tankkiotin Safire polttoainesäiliöön, termostaattikaapeli 4m, virtajohdot 4m, seinäläpivienti, asennustarvikkeet ja 30ltr. polttoainesäiliö.

Hinnat sisältävät lakisääteisen kierrätysmaksun (SER)

Poista
Tuotetunnus (SKU): SF3200BSLGWB Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Safire mökkilämmittimet tuovat kodin mukavuuden mökillesi. Ne antavat tasaista kuivaa lämpöä, portaattomasti säätyen. Voit käyttää huoletta muita lämmönlähteitä, takkaa tai uunia – Safiren automatiikka huolehtii siitä, että mökkiä lämmitetään vain tarvittava määrä.

Safiren palokaasut johdetaan ulos joko hormia pitkin tai erittäin nerokkaalla – vain yhden n. 90 mm reiän vaativalla seinäläpiviennillä. Palotapahtuma tapahtuu turvallisesti sekä valvotusti laitteen sisällä ja mökkiin jää vain tasainen kuiva lämpö.

Safire 3200B lämmittimessä on kiinteästi asennettu, helppokäyttöinen ohjaustaulu. Naksauta laite virtakytkimestä päälle ja muu hoituu itsestään. Lämpötilan säätö onnistuu yksinkertaisesti ohjaustaulusta nappia painamalla. Halutessasi voit varustaa Safire lämmittimesi 1287B GSM ohjaimella, jolla voit pistää mökkisi lämpenemään jo etukäteen. Tullessasi mökille, sinua odottaa kuiva lämmin mökki ja lämpimät petivaatteet. Ei enää märkien puiden sytyttelyä ja vedon houkuttelua piippuun.

Safire 3200B on todella pienikokoinen päällepäin, se on korkeudeltaan hieman yli polven korkuinen ja kanttiinsa A4 arkin verran Se ei vaadi isoja turvaetäisyyksiä ympärillensä. Vain harjan verran siivousta varten sivuille ja metrin verran ylöspäin, jotta lämpö pääsee virtaamaan vapaasti. Mikään kosketeltava pinta ei lämpene polttavan kuumaksi.

Safire 3200B mallia saa kahtena eri värivaihtoehtona. Värit ovat valkoinen -ja musta pulverimaalaus. Valkoinen sopii hyvin nykyaikaisiin vaaleisiin sisustuksiin, kun taas tyylikäs musta maastoutuu paremmin patinoituneisiin hirsimökkeihin.

Safire mökkilämmittimissä on kaikki johdot ja polttoainelinjastot kytkettynä valmiiksi. Asennus onnistuu helposti jopa ihan amatööriltä. Yksi reikä seinään pakokaasuläpivientiä varten ja toinen pieni polttoaineputkelle. Asenna läpivienti, kytke sähkö, lisää polttoaine ja ala käyttämään.

3200B mallista on saatavilla myös GENIUS ohjaustaululla varustettu malli. Genius ohjaustaululla saat käyttöösi mm. Kalenteri ajastimen, polttoainemäärän näytön, selväkieliset suomenkieliset vikakoodi-ilmoitukset, jännitenäytön ym.

LISÄVARUSTEET
Seinäläpivientisarja
Hormiasennussarja
GSM käynnistyslaite 1287B
Genius ohjaustaulu (vain Genius-malli)
Polttoainetankki 22l-30l
Haponkestävä savukaasuputki 43 mm
Lisäpuhallin 12V

TEKNISET TIEDOT
Lämmitysteho: 900 – 3200 W = 20 – 75 m2 lämmityspinta-ala
Polttoaine: biodiesel / dieselöljy / polttoöljy / valopetroli
Kulutus: 0,09 – 0,32 l/h = 2,16 – 7,7 l/vrk
Käyttöjännite: 12 V
Virrankulutus: 0,15 – 0,35 A 12 V DC (1,8 – 4,2 W)
Virrankulutus Gsm: 25mA (0,6 Ah/vrk) säästötila 14mA (0,34 Ah/vrk)
Käynnistys: Ohjaustaulusta, Geniuksella tai GSM–ohjaimella
Lämpötilan / tehonsäätö: Automaattisesti termostaatilla, ohjaustaulu tai GSM
Mitat / paino: 730 x 310 x 212 mm / 18 kg

Lisätiedot

Väri

Musta, Valkoinen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Safire 3200B mökkilämmitin Genius/seinäläpivientisarjalla”